Naša priča

Istorijat

Firma BM Product je osnovana 2018. godine, kao mala mašinska radionica za obradu metala brzo je izrasla u mašinski centar koji svim klijentima može ponuditi najkvalitetnije usluge iz oblasti :

Domen našeg poslovanja

U nastojanju da odgovori na sve strožije zahteve tržišta iz oblasti čeličarstva, kako arhitektonskih rešenja tako i konkurentnosti po pitanju cena, firma “BM Product” ima za cilj da krajnji korisnik dobije proizvod visokog kvaliteta u planiranom roku. “BM Product” ima razvijeni proizvodni pogon za izradu konstrukcija i elemenata kako od čelika tako i od inoxa (prohroma). Pogon opremljen najsavremenijim mašinama i alatima za obradu metala. Rukovođenje, razvoj i tehničku pripremu prate specijalizovani inženjeri i visokokvalifikovani radnici mašinske struke.
Obzirom na sve veće zahteve tržišta za korišćenjem podzemnih voda, preduzeće “BM Product” razvilo je u okviru svojih delatnosti i ogranak za izvođenje svih vrsta hidrogeoloških usluga. Posedujemo mehanizaciju i opremu za izradu i opremanje hidrogeoloških objekata (bunara i pijezometara).
zavarivanje